keskiviikko 17. joulukuuta 2008

Minä olen Blogisisko

Minä olen Blogisisko. (Blogisisko ®) Aloitin ensimmäisen Blogisisko-nimisen blogini kesäkuun toisena päivänä vuonna 2005. En edes muista, kuinka monta blogia olen aloittanut, kuinka monta lopettanut tai kuinka monta minulla niitä vielä on. Ei kuitenkaan sataa, niin kuin sanotaan jollain amerikkalaisella miehellä olevan,

Tämä on ensimmäinen blogikirjoitukseni:

Olen antautunut. Blogalisaatio on vallannut minutkin. Blogeissa ravaaminen on vetäissyt mukaan blogosfääriin. Joku voisi sanoa, että blogomania on vallannut minut. Mutta en ole yksin.Bloggaajia on näinä aikoina yli 10 miljoonaa, kertoo eräs amerikkalainen naisten nettijulkaisu. Tarkoittaneeko tämä pelkästään Amerikkaa vai koko maailmaa?

Minusta on tullut Blogisisko. Sama nettijulkaisu kertookin, että 56 prosenttia bloginpitäjistä on naisia. Vaikka suurin osa bloggaajista on nuoria, uskollisimpia lienevät aikuiset naiset. Blogit ovat yksi keino luoda naisverkostoja.


Bloginpitäjät kirjoittavat blogeihinsa keskimäärin kerran kahdessa viikossa. Aika yllättävää? Se blogiverkosto, jossa olen käynyt, on paljon aktiivisempaa. Ehkäpä nämä uudet kommunikaatiokeinot, kännykkä ja internet, sopivat meille muuten niin vähäpuheisille suomalaisille.

Blogin aloittaminen on vaikeaa. Tähän asti olen selvinnyt yksin. No, täytyy tunnustaa: on ollut yksi käynti Kirjailijan häiriöklinikalla. Muuten en olisi edes tässä vaiheessa. Onko olemassa helppoja sääntöjä bloggaamiseen? Tällä menolla tämä blogi on pitkään ns. riisuttu malli ilman linkkejä. Kiitos teille kaikille, jotka olette olleet innostamassa.

Rihmastossa osallistuin keskusteluihin nimimerkillä Tiger.

2.6.2005 Blogisisko (1), joka on yhdistetty Blogisisko -blogiin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti