torstai 18. joulukuuta 2008

Kotisivublogini

Aurora ja Pietarin serkut-1Helsinki vuonna 1905 Pohjoisrannasta päin, taustalla aurora eli revontulet. Kuva: Matti Amnell, kansikuvaksi kirjaan Anna Amnell: Aurora ja Pietarin serkut. 1993 Kirjapaja

Tämä kuva on poikani Matti Amnellin tekemä kansikuva kirjaan Aurora ja Pietarin serkut (1993), joka kertoo Auroran ja hänen serkkunsa elämästä lukuvuonna 1905-1906 Helsingissä. Olga käy koulua Bulevardilla, Aurora opiskelee taidetta Ateneumissa. Tytöt asuvat Sofia-tätinsä luona Bulevardilla mantelinvärisessä puutalossa. Tytöt ovat luistelemassa Pohjoisrannassa kaupungin luistinradalla. Vieressä on Uspenski, taustalla häämöttävät Johanneksen kirkon tornit, joiden juurella sijaitsevassa talossa kirjoitin kaikki Aurora-kirjani ja muutkin tähän mennessä ilmestyneet kirjani, myös tällä vuosituhannella ilmestyneet, 1500-luvusta kertovat kirjat Kyynärän mittainen tyttö ja Pako Tallinnaan.

Olen tiivistänyt ja karsinut reippaasti blogejani. Tämä blogi yhdistää aikaisemmat kotisivuni (kolumbus.fi) ja kotisivublogini (12.6.2006-12/2008 Vuodatus) sekä Kirjoituslipasto-blogin. Kävijämittarissa on mukana Vuodatuksessa toiminut kotisivublogi ja tämä blogi. Kolumbuksen kotisivuissa ei ollut koskaan mittaria.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti