lauantai 14. joulukuuta 2019

Miksi en viihdy enää Suomessa?

Suomen lippu myrskyssä

Miksi en viihdy nyky-Suomessa? Mannerheimin päiväkäskyn kolme sanaa koti, uskonto, isänmaa ovat vastaus. Ei vain minun kotini, vaan kenen hyvänsä ihmisen koti, kenen hyvänsä uskonto ja kenen hyvänsä isänmaa.

Marx koki nämä sanat ja käsitteet vihollisiksi, sillä hän tiesi, että vain ne pystyivät vastustamaan hänen utopiaansa. Marxin vaikutus jatkuu edelleen suomalaisissa, vaikka kaikki eivät tiedosta tottelevansa Marxia näiden perusasioitten tuhoamisinnossaan.

Osa vastustaa Marxia, mutta arvoliberalismin nimissä ajaa samaa asiaa. Uskonto on ihmiskunnan kaikkien ihmisten oikeus omaan uskontoonsa eli uskonnonvapaus, vapaus harjoittaa omaa uskontoaan, jollainen on myös ateismi. Seksuaalimoraalin rappeutuminen on tuhoamassa länsimaat kuten se on tuhonnut monia valtakuntia ihmiskunnan historian aikana.

Isänmaa ei tarkoita kiihkonationalismia, vaan kenen hyvänsä ihmisen oikeutta kokea tärkeäksi oma kotiseutu, kylä, maakunta, valtio ja koko ihmiskunnan yhteinen koti - maapallo ja universumi. Voin olla samalla aikaa isänmaallinen ja monikulttuurinen. Tästä on kysymys.

Näitä ihmisen perusoikeuksia puolustivat suomalaiset sotiessaan marksilaisuutta eli Neuvostoliittoa vastaan. Nyt monet Suomessa haluavat tuhota nämä ihmisten perusoikeudet.